Ciclisme
- Juneda

Albert Sala enllaça dos podis a la Copa d’Espanya de pump track

El jove ciclista de Juneda va ser segon a la prova celebrada a Aïnsa el 22 de maig, i primer a la de Castejón de Sos del passat 5 de juny.

Albert Sala (esquerra) al podi de la prova d'Aïnsa (Foto: Escola Ciclisme Juneda - Garrigues)

El jove ciclista junedenc Albert Sala va aconseguir entre finals de maig i principis de juny dos posicions d'honor a la Copa d'Espanya de pump track, en categoria principiant.

El 22 de maig va ser segon a la prova celebrada a Aïnsa, i el 5 de juny va ser primer del circuit de Castejón de Sos.

Les properes cites del calendari seran el 21 d’agost al Campell, i el 6 de novembre a Huercal de Almeria.

Sala competeix amb el Club Colla Ciclista la Pedalada de  Juneda i es forma a l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues.