- Les Borges Blanques

Els lleidatans Néstor Giribet i Pep Canyadell repeteixen triomf a la 10a edició del Memorial Ramon Martí de la Serreta Tennis Club

El torneig va comptar amb la presència de 24 jugadors i jugadores d'arreu de Ponent, que competien en format dobles. En la final del quadre de consolació, dues parelles mixtes es van disputar la victòria. Se la van endur Nuri Pijuan i Jaume Orteu.

Foto de família dels participants, al final de la competició (Foto: La Serreta)

Els lleidatans Néstor Giribet i Pep Canyadell van guanyar per segona vegada el Memorial Ramon Martí de la Serreta Tennis Club, que es va disputar el passat dissabte 2 de juliol. Giribet i Canyadell van imposar-se a la final als germans Héctor Companys i Rubén Companys.

En la final del quadre de consolació, Nuri Pijuan i Jaume Orteu es van imposar a una altra parella mixta, formada per Roser Orobitg i Jesús Araque. Era la primera vegada en la història d’aquesta competició que dos parelles mixtes es jugaven aquesta final.

El trofeu va arribar aquest estiu a la 10a edició com a Memorial Ramon Martí, i va comptar amb la presència de 24 jugadors i jugadores, procedents de la zona de Ponent. Des de la Serreta, es remarca que l’esperit de campionat és “social, festiu i esportiu”. Entre els premis, hi havia productes com oli i també el tradicional pa de ronyó borgenc.