Futbol
- Les Borges Blanques

El C.F. Borges renova la junta directiva i anuncia un "canvi d'etapa en tots els sentits"

La directiva del club es rejuveneix i fixa els objectius per la propera temporada: el retorn del primer equip a 1a divisió; la consolidació del filial a 3a categoria; l’apropament entre els dos equips; a més d'augmentar els socis i els ingressos.

Imatge de l'últim partit de lliga la temporada 2022/2023 (Foto:X.M.)

El C.F. Borges va dur a terme el passat 15 de juliol una assemblea extraordinària on es va presentar la nova junta directiva, després de la dimissió en bloc del president, Àngel Rodríguez; el vicepresident, Josep Mas; i el secretari, Albert Cots, a mitjans de juny, al finalitzar la temporda passada.

A partir d’ara, al capdavant del club hi haurà Jordi Macià, i la vicepresidència l’ostentarà Òscar Garsaball. Tots dos formaven part de l’antiga junta, però sense càrrecs de responsabilitat. A més, hi ha hagut noves incorporacions per a aquest òrgan, que s’ha rejuvenit i que té una mitjana d’edat que no supera els 40 anys. 

Òscar Garsaball comparteix que el club viu “un canvi d’etapa en tots els sentits”, amb una “nova filosofia de treball”, alhora que també assenyala reptes a nivell esportiu i d’entitat. Pel que fa als equips de futbol, es treballa per tornar a pujar el primer equip a 1a divisió, després del descens de la temporada passada. En el cas del filial, que finalment ascendendeix de 4a a 3a per ocupar la plaça d’un equip retirat, es vol consolidar el C.F. Borges B en aquesta categoria. La nova junta, a més, vol apropar tots dos equips perquè hi hagi més continuïtat pels futbolistes que hi juguen. 

A nivell extraesportiu, el club busca millorar el pressupost. En aquesta línia, Garsaball comparteix que es vol “reduir costos i incrementar els ingressos”. Una de les vies per fer-ho és la captació de socis, que en l’actualitat no superen el centenar. “No és normal” aquesta xifra, indica, i es plantegen arribar a molts més veïns del poble. La darrera setmana s’ha posat en marxa una campanya de captació, amb l’objectiu de fer-ho possible.