Tennis taula
- Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall tornarà a jugar la Champions League

Els garriguencs pugen fins a la 12a posició del rànquing europeu i podran tornar a participar a la Champions, una competició reservada pels 24 millors equips del continent. L’afrontarà amb tot el primer equip renovat.

Imatge d'arxiu dels

L'ASISA Borges Vall va conèixer a mitjans de la setmana passada que ocupa la dotzena posició de la classificació de clubs per la temporada 2022/2023 de la Federació Europea de Tennis Taula. 

Aquest lloc d’honor li permetrà tornar a participar enguany a la Champions League, la competició reservada pels 24 millors equips del continent. És el segon any que hi prendrà part, després del debut del curs passat, en què l’equip va arribar fins a la segona ronda del trofeu.

L’ASISA Borges Vall reprendrà la temporada amb la plantilla del primer equip  renovada. El club exposa que “tenia clar que havia d’intentar mantenir la plantilla actual després dels resultats” de la temporada passada, en què tant com a equip, com a nivell individual, Marc Duran, Joan Masip, Alberto Lillo i Viktor Brodd van aconseguir bons resultats pel conjunt garriguenc.