Senderisme
- Almatret

El Club Ciclista i Excursionista d'Almatret celebra els 15 anys amb una caminada nocturna i un sopar

L'entitat proposa als veïns recórrer el camí des del poble fins al Puntal dels Escambrons el proper divendres 12 d'agost. Al mateix temps, el C.C.E. Almatret obre inscripcions de la X Cursa i Marxa dels Tossals, que tindrà lloc el 4 de setembre.

Imatge de la caminada dels Tossals d'Almatret del 2021 (Foto: Josep Anton))

El Club Ciclista i Excursionista d’Almatret celebra enguany el seu 15è aniversari. Els dies 12 i 13 d’agost commemorarà l’efemèride amb una caminada nocturna fins al Puntal dels Escambrons el primer dia, i un sopar popular el segon. 

La caminada sortirà el divendres 12 a les 20h de la Plaça Major d’Almatret, i tindrà una llargada de 9km. El sopar popular, el dissabte 13, també se celebrarà a la Plaça Major.  L’entitat ja ha obert les inscripcions. 

A més de l’efemèride associativa, el C.C.E. Almatret organitza pel proper 4 de setembre la X Cursa i Marxa dels Tossals d’Almatret. La cita esportiva arriba a una xifra rodona d’edicions, amb lleugers canvis en el recorregut respecte edicions anteriors. També l’entitat prepara un obsequi especial per als participants. Les inscripcions de la cursa i la marxa dels Tossals es van obrir el primer dia d’agost i tancaran el dia 31.