Futbol
- Redacció / Els Omellons

L'AEM femení d'Iris Aixalà comença la pretemporada amb una derrota contundent contra el Barça (10-0)

El conjunt lleidatà jugarà la temporada 2022/2023 a Primera RFEF, la segona divisió del futbol professional femení. Aixalà, que juga de defensa, va ser habitual de les aliniacions de l'AEM el curs passat i confia repetir titularitat.

El Barça va ser molt ofensiu i no va donar possibilitats a les lleidatanes (Foto: G.P./F.C.Barcelona

El primer equip femení de la Secció Esportiva AEM de Lleida, el club on juga la defensa dels Omellons Iris Aixalà, va jugar el passat dissabte 6 d’agost el primer partit de pretemporada contra el F.C. Barcelona. El resultat final va ser molt contundent, 10-0, però més enllà d’això, la jugadora destaca que “l’equip físicament està molt bé”.

Les properes setmanes, el conjunt jugarà quatre partits més, contra l’Europa, contra el LLevant Les Planes, contra el Saragossa, de nou contra l’Europa i, per acabar, contra l’Osca.

Despres, l’equip lleidatà jugarà la temporada 2022/2023 a Primera RFEF, una nova categoria que es convertirà en la segona divisió del futbol professional femení. Aixalà espera “una temporada molt dura” per la competència amb els equips descendits de la primera divisió, i altres clubs amb molt nivell i desitjosos de pujar. 

L’equip s’ha reforçat al llarg de l’estiu amb la renovació de part de les jugadores i la incorporació de futbolistes procedents d’altres clubs. Aixalà observa que les noves companyes s’han adaptat “molt bé”. La dels Omellons, per la seva part, va ser la primera jugadora de la plantilla que va renovar el seu contracte, un any fins al juny del 2023.