Pàdel
- Contingut patrocinat / Juneda

Ple dels equips de pàdel de la comarca a la lliga d'estiu Garrigues Padel Cup

L'empresa Dakirol, que gestiona les instal·lacions del Pàdel Juneda, va proposar el torneig aprofitant l'aturada d’estiu de la Lliga Catalana. Hi participen 160 persones dels vuit equips masculins de la comarca i de sis dels vuit femenins.

Foto de família dels equips abans d'un dels partits (Foto: Dakirol)

Més de 160 persones, membres dels vuit equips masculins de pàdel de la comarca i de sis dels vuit femenins que competeixen a la Lliga Catalana, estan participant aquest estiu a la lliga Garrigues Pàdel Club. L’empresa Dakirol, que gestiona les instal·lacions del Pàdel Juneda, va proposar el torneig aprofitant l’aturada de la competició oficial, i s’hi van apuntar gairebé tots els representants de la comarca. 

Per Eloi Moragues, coordinador del campionat, animar els clubs va ser “molt fàcil”. La valoració que fan és “molt bona” tant per les ganes dels participants com “pel bon ambient que es fa allí”. Moragues apunta que permet unir els equips de la comarca, que no sempre competeixen entre ells pel fet de competir en categories diferents.

Al llarg del mes d’agost s’ha dut a terme la fase de grups de la lliga, amb partits simultanis els dimarts i els dijous que permetien celebrar dos jornades cada dia. La primera setmana de setembre està prevista la fase eliminatòria i les finals es jugaran el dissabte 10 de setembre. Tots els enfrontaments es disputen a les instal·lacions del Pàdel Juneda. 

Dels equips femenins de la comarca, se n’han apuntat sis dels vuit existents. (Foto: Dakirol)