Senderisme
- Contingut patrocinat / El Vilosell

El Vilosell, protagonista de la XXIII Caminada pel Massis de les Muntanyes de Prades

L'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades tornarà a centrar la seva marxa en la Serra de la Llena, després que l'any passat la ruta comencés i acabés a la Pobla de Cérvoles. La caminada tindrà tres recorreguts: de 13km, 18km i 30km.

Membres de l'Associació Amics de la Muntanya de Prades al Vilosell (Foto: AAMP)

L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades ha obert les inscripcions aquest matí de la XXIII Caminada pel Massis de les Muntanyes de Prades, i ha revelat que el poble i el terme del Vilosell hi tindrà gran protagonisme. El municipi serà punt de sortida i arribada dels tres recorreguts circulars, que enguany tindran 13km, 18km i 30km. 

L’entitat organitzadora torna centrar la seva marxa a la Serra de la Llena. L’any passat, la XXII Caminada pel Massis de les Muntanyes de Prades va començar i finalitzar a la Pobla de Cérvoles, el segon poble garriguenc que fa de porta d’accés a les Muntanyes de Prades per mitjà de la Serra de la Llena. Llavors, l’activitat va acollir un total de 215 parcipants. 

La caminada és no competitiva i les inscripcions es podran fer fins al dimecres previ a la ruta, és a dir, el 5 d’octubre.