Motor
- Redacció / L'Albi

Jaume Gaya aconsegueix la segona posició al dirt track de l'Albi

El pilot, que corria a casa, no va poder superar Gerard Bailo, que es va mostrar intractable. A més de la segona plaça absoluta, va ser primer de la categoria Open. El seu germà, Jordi Gaya, no hi va poder participar per una lesió en un dit de la mà.

Fotografia de la competició al circuit de l'Albi. (Foto: Xavi Minguella)

La nit del divendres 27 d’agost va tenir lloc la segona prova del calendari de Dirt Track Català al circuït de l’Albi, amb quaranta participants. El pilot albinenc Jaume Gaya, que corria en categoria Open, va finalitzar segon de la prova absoluta, per darrere de Gerard Bailo, que es va mostrar intractable. Gaya va ser el primer de la seva categoria.  

El seu germà, Jordi Gaya, que fins aquesta prova havia sigut el líder de la categoria Open, no hi va poder participar per una lesió en un dit de la mà. En l’actualitat tots dos ocupen, amb una victòria cadascú en categoria Open, la quarta i la cinquena posició del Dirt Track Català.

El proper 17 de setembre, els pilots disputaran el Dirt Track de Montmajor. El 6 de novembre, la prova de Casseres; i finalitzaran el 27 de novembre a Alcarràs. Amb aquesta última data, novetat d’aquesta última setmana, el circuit de Dirt Track Català tindrà cinc curses puntuables, de les quals computaran els tres millors resultats.