Senderisme
- Redacció / Almatret

Bons resultats garriguencs a la Trail Tossals d'Almatret

L'activitat arribava a la 10a edició. L'organització es mostra satisfeta per la participació de 135 persones entre la cursa de 20km, la de 10km i la marxa no competitiva.

Tres dels participants en els primers quilòmetre de la cursa (Foto: J.A.)

El matí del diumenge 4 de setembre va tenir lloc a Almatret la 10a edició de la cursa de muntanya i de la marxa Tossals d’Almatret. L’activitat va comptar amb 135 participants, entre els quals una bona representació d’esportistes de l’àmbit garriguenc, amb bons resultats al final de la prova.

Entre els més ben posicionats hi va haver Joel Adan i Miquel Pons, del C.C.E Almatret, tercer i quart respectivament de la trail curta. També Albert Vilà, del Torrebesses Bike Team, vuitè. Angie Escur, del C.C.E. Almatret, va ser la quarta dona, i va ocupar la 18a posició general. Javi González, del C.E. Garrigues Altes, va finalitzar en la novena posició de la trail llarga.

L’organització es mostra satisfeta de la participació i del desenvolupament de la prova, que va mantenir premis complementaris per als atletes, com el d’una garrafa d’oli amagada al llarg del recorregut. Ara es deixen un període de descans abans de començar a organitzar la Xallenge David Duaigües, al març.