Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Asisa Borges Vall, eliminat de la Champions League

L'equip de les Garrigues va finalitzar en segona posició del grup, després d'una derrota i dos victòries, i no passa de fase. A partir d'ara, jugarà l'Europa League

Imatge del primer partit de l'eliminatòria, contra l'HB Ostrov. (Foto: CTT Borges).

L’Asisa Borges Vall va quedar eliminat aquest passat cap de setmana de la Champions League després de finalitzar segon de grup a la primera fase de la competició.

Els de les Garrigues van perdre el primer partit contra l’amfitrió de l’eliminatòria, l’HB Ostrov, i van guanyar els dos partits restants, contra el GDCS Juncal i el Top Spin Messina. Els punts obtinguts, però, no van ser suficients per desbancar l’Ostrov, que passa a segona fase. 

El president del CTT Borges, Enric Vall, fa un “balanç positiu” del joc de l’equip. Ressalta que tot i que la temporada passada havien guanyat l’HB Ostrov a quarts de final de la Europa Cup, que els txecs s’han reforçat aquest passat estiu. Així mateix, posa en valor la victòria contra el Top Spin Messina italià.

Fruit d’aquest resultat, el conjunt passarà ara a disputar la Europe Cup, la segona competició europea, on l’any passat van arribar fins a la semifinal. Vall comparteix la idea que "jugar la Europe Cup ens pot permetre arribar molt lluny”. 

El president del CTT Borges anima també veïns de les Borges i d’arreu de la comarca a fer-se socis, “per ajudar el club” a tenir més força, exposa, i que també sigui “més proper”.