Ciclisme
- Redacció / Arbeca

El Club Ciclista Arbeca recupera la marxa de BTT Terra d’Oliveres

L’onzena edició de la prova va comptar amb un total de 130 participants, que van poder escollir entre un circuit de 30km i 400m de desnivell i un altre de 50km amb 800m de desnivell.

Un dels participants per davant d'una cabana de pedra seca (Foto: J.Nadal)

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid19, el Club Ciclista Arbeca va poder reprendre el passat 11 de setembre la marxa de BTT Terra d'Oliveres.

L'onzena edició de la prova va comptar amb un total de 130 participants, que van poder escollir entre un circuit de 30km i 400m de desnivell i un altre de 50km amb 800m de desnivell. Les dos rutes eren noves respecte les anteriors edicions. 

Pel president de l'entitat, Josep M. Solé, “totes les tornades costen, però estem molt contents del resultat”. Així mateix, també explica que han recollit bones crítiques i comentaris dels ciclistes participants.

A més de la marxa ciclista, la jornada va comptar amb la celebració de la 9a Fira de la BTT, que també s’havia hagut d’aturar a causa de la pandèmia. Es van exposar nous models i comentar novetats tècniques entorn la BTT.