Bàsquet
- Contingut patrocinat / Les Borges Blanques

Cazoo Baskonia i UCAM Murcia, els equips d'ACB que s'enfrontaran en la sisena edició del Trofeu Ciutat de les Borges Blanques

El Club Bàsquet Borges-Garrigues promou un enfrontament entre equips de primera divisió el dijous 15 i, per primera vegada, també un partit entre dos equips de la LEB Or, l'ICG Força Lleida i el CAU Castelló, el dissabte 17.

El 2018 el Trofeu Ciutat de les Borges l'havien disputat el Barça i el Partizan (Foto: Arxiu).

El Club Bàsquet Borges-Garrigues celebrarà el dijous 15 de setembre la 6a edició del Trofeu Ciutat de les Borges Blanques, amb equips de bàsquet de primer nivell. Serà a les 20h, al pavelló Francesc Macià, amb entrades gratuïtes pels menors de vuit anys.

En aquesta edició, s’enfrontaran els equips Cazoo Baskonia Vitoria i l'UCAM Murcia Baloncesto, tots dos d'ACB, a només dos setmanes d’iniciar-se la competició oficial. Així mateix, els organitzadors també han promogut, per primera vegada, un duel entre equips de la segona divisió, la LEB Or. Els contrincants seran l'ICG Lleida i el CAU Castelló. Aquests dos jugaran el dissabte 17 de setembre, també a les 20h.

El Club Bàsquet Borges-Garrigues confia arribar a entre 500 i 600 aficionats a les graderies. Les entrades es poden comprar per anticipat a la Llibreria – Papereria Quaderns de les Borges Blanques, o el mateix dia de partit a les guixetes i costaran entre 5€ i 7€.

Des del mateix Club de Bàsquet Borges-Garrigues es prenen aquests dos partits com l’inici de la commemoració dels 80 anys de l’arribada del bàsquet al municipi, una efemèride que celebraran al llarg de la temporada amb diverses activitats.