Atletisme
- Redacció / Arbeca

L'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues comença el curs i amplia la capacitat per acollir atletes adults

El dijous 22 de setembre a les 21 h es farà la presentació del projecte a la Sala Màrius Torres de l'Ajuntament d'Arbeca. Els entrenaments es faran a la nova pista de futbol 7, a l'espera que acabin les obres de les pistes Ramon Bellmunt.

Sortida del cros d'Arbeca el 2021, a les Pistes Ramon Bellmunt (Foto: Xavi Minguella)

L’Ajuntament d’Arbeca, el club Joventut Atlètica d’Arbeca i el Consell Esportiu de les Garrigues, promotors de l’Escola d’Atletisme Arbeca – Garrigues, han decidit ampliar la capacitat del servei per aquesta temporada 2022/2023. Així, es repetiran els entrenaments per a infants i joves, que van començar l’any passat, i s’estrenaran sessions per a adults. Entre les disciplines que es podran practicar hi ha el cros, la velocitat, el fons i mig fons, el salt o el llençament de pes.    

L’objectiu del servei serà acompanyar els atletes en els seus entrenaments, promoure el salt a la competició, si ho desitgen els esportistes, al mateix temps que es treu el màxim partit de les noves pistes municipals d’atletisme Ramon Bellmunt d’Arbeca, de les quals va començar l’ampliació fins a mides homologades les últimes setmanes d’abril. 

Els primers entrenaments, que s’iniciaran a l’octubre, es duran a terme a la nova pista de futbol 7 del municipi i en altres espais. L’Ajuntament, la Joventut Atlètica i el Consell Esportiu esperen que es puguin traslladar al nou equipament ben aviat, cap al novembre, un cop acabades les obres. 

Les novetats i particularitats de l’Escola d’Atletisme Arbeca – Garrigues, com els entrenaments per a persones adultes, es presentaran el dijous 22 de setembre, a les 21 h, a la Sala Màrius Torres de l’Ajuntament d’Arbeca.