Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

El palista borgenc David Gonzàlez, campió d'Espanya amb la selecció catalana en categoria Veterans +40

L'equip format per David Gonzàlez, Francesc Fontanet (CTT Badalona) i Ignasi Martínez (CTT Els Amics de Terrassa) es va imposar al País Basc a la final. L'any passat, totes dos seleccions havien acabat a l'esglaó d'honor, en tercera posició. 

El podi de la categoria Veterans +40, amb

El palista de les Borges Blanques David Gonzàlez es va proclamar el passat cap de setmana campió d’Espanya amb la selecció catalana, en la categoria Veterans +40. Va ser en el context del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Veterans 2022, on va competir fent equip amb Francesc Fontanet (CTT Badalona) i Ignasi Martínez (CTT Els Amics de Terrassa).

Els catalans van derrotar a la final al País Basc, amb qui en el campionat de l’any passat havien compartit l’esglaó d’honor de la tercera posició. En aquesta ocasió, van acabar tercers la selecció d’Extremadura “B” i les Canàries. 

A més del triomf dels veterans de més de quaranta anys, les seleccions catalanes van arrasar en diferents categories del Campionat d’Espanya com la femenina, veterans +50 anys, veterans +60 anys, veterans +65 anys i veterans +70.