Futbol
- Redacció / Juneda

El C.F. Juneda guanya el primer derbi garriguenc de Segona Catalana per la mínima

Els rojos van superar 1-0 al F.C. Borges en un partit que va congregar molta afició de tots dos equips, i que va acabar amb nervis al camp i les banquetes, traduïda en set targetes grogues i l’expulsió d’un suplent els últims minuts.

arrando marcant el gol del Juneda, al minut 61. (Foto: Xavi Minguella)

El C.F. Juneda va guanyar 1-0 al F.C. Borges el diumenge 2 d'octubre, en el primer derbi garriguenc d’aquesta temporada a Segona Catalana. El central Carles Farrando va avançar els rojos al minut 61 i va establir un resultat que ja no es va moure, malgrat els intents dels capitalins durant l’última mitja hora.

Els nervis al camp i les banquetes va anar en augment els últims minuts del partit, fet que va suposar una pluja de targetes grogues, fins a 7 entre els dos equips, i fins i tot l’expulsió del porter suplent del Juneda, Albert Bosch.

Pel president del Juneda, la jornada del diumenge va “anar molt bé”, i ressalta tant el dinar amb l’afició com el suport a la graderia durant el partit. A més, apunta com la victòria “dona moral a l’equip pels propers partits” en un començament de temporada complicat pels rivals.

El Juneda arribava al derbi després d’una victòria a la primera jornada i una derrota a la segona. El Borges, per la seva banda, havia descansat la primera jornada, i havia guanyat a la segona.

C.F. Juneda i F.C. Borges es retroben enguany a Segona Catalana després que els primers poguessin salvar la categoria in extremis la temporada passada, i que els segons baixessin de Primera Catalana a Segona, després d’una mala campanya.