Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Escola Comcarcal de Futbol les Garrigues crea el primer equip juvenil de futbol 11 femení

Està integrat per una vintena joves d'arreu de la comarca. El passat divendres 30 de setembre es va donar a conèixer l'equip en el marc de la presentació oficial dels equips de l'escola.

Plantilla de l'equip, durant la presentació (Foto: Ajuntament de les Borges)

El passat divendres 30 de setembre, els jugadors de l’Escola de Futbol les Garrigues van xafar la gespa del Camp Municipal Ramon Espasa per la presentació oficial dels equips del club. Una de les principals novetats de la vetllada, i de la temporada, va ser l’equip juvenil de futbol 11 femení, el primer de l’escola i de la comarca.

El conjunt està integrat per una vintena de joves d’entre 14 i 18 anys, procedents de diversos pobles de la comarca, com les Borges Blanques, l’Albi, Arbeca o Castelldans. El gruix de les futboliste procedien de jugar a futbol 7 en categories inferiors de l’escola o d’altres equips, i s’estrenen en el futbol 11.

Per l’entrenador, Sergi Gibert, aquest és un “canvi complex”, tot i que espera que la temporada serveixi, a més de per “competir per guanyar” perquè les joves “s’ho passin bé i aprenguin”, a més a més de “fer créixer l’esport femení”.

L’equip debutarà en lliga el proper cap de setmana.