- Redacció

Premien dos esportistes i un equip garriguenc pels mèrits esportius del 2021

Són la gimnasta Àngela Mora, el nedador Genís González i la plantilla de l'Asisa Borges Vall. La Generalitat va celebrar un acte el passat 22 de setembre a l'Auditori Enric Granados de Lleida on va distingir 115 esportistes, 23 equips i tres clubs.

Foto de família dels premiats (Foto: Generalitat)

La Generalitat de Catalunya va celebrar un acte el passat 22 de setembre a l’Auditori Enric Granados de Lleida per distingir els esportistes, equips i clubs de Lleida pels mèrits esportius aconseguits el 2021. Entre els 115 esportistes, 23 equips i tres clubs hi havia dos esportistes i un equip garriguenc reconeguts. 

Els premiats van ser la gimnasta de Maials Àngela Mora, el nedador de la Granadella Genís González, i la plantilla de l'Asisa Borges Vall. 

En el primer cas, es distingia Àngela Mora per ser la primera gimnasta amb discapacitat intel·lectual que va participar en un Campionat d'Espanya. 

En el segon, es premiava Genís González com a membre del Club Natació Lleida, que el 2021 va aconseguir l’ascens a 1a Divisió de natació. 

Pel que fa a l’ASISA Borges Vall, la Generalitat va reconèixer el primer equip del CTT Borges pel sots-campionat de la Copa del Rei aconseguit el 2021, a més dels palistes Joan Masip Navarro i Albert Vilardell per les seves posicions individuals al Campionat d’Espanya sub-23 i al Campionat de Catalunya absolut. 

A tots els esportistes i equips guardonats se'ls va lliurar una reproducció d'una litografia del pintora lleidatà Jordi Bresolí, titulada "Laurus".