Futbol
- Redacció / Juneda

Allau de suports al regidor d'Esports de Juneda arran del debat per la cessió del camp municipal al C.F. Arbeca

En el context de l'últim ple municipal, el grup del PSC havia preguntat a l'equip de govern si s'estava aplicant cap taxa municipal a l'equip veí per l'ús de l'equipament, i en xarxes va denunciar "autoritarisme, amiguismes i males praxis".

Imatge d'arxiu d'un partit al Camp Municipal del Juneda (Foto: S.G.)

Els últims dies, diverses entitats esportives i institucions de Juneda i pobles veïns han publicat comunicats i missatges de suport al regidor d’Esports de Juneda José Luís Garrido, arran del debat per la cessió d’ús del camp de futbol al C.F. Arbeca, que hi juga per les obres a l’Estadi Ramon Bellmunt.  

En el context de l'últim ple municipal, el grup municipal Juneda pel Canvi (PSC) havia preguntat a l'equip de govern si s’estava aplicant cap taxa a l'equip veí, i va remetre a una normativa aprovada recentment. El regidor d’Esports, José Luís Garrido, va negar que s’apliqués cap tarifa, “perquè entre administracions ens hem d’ajudar”. Juneda pel Canvi va publicar dilluns un extracte de les imatges del ple i va denunciar "autoritarisme, amiguismes i males praxis", al que des de la regidoria es va respondre amb un comunicat el dimarts en què es lamentava “una situació de tensió acompanyada de falses acusacions”. 

En paral·lel a aquest darrer missatge, el C.F Juneda, el F.S. Juneda van publicar comunicats d’agraïment al consistori de Juneda i al regidor d’Esports on negaven que aquestes col·laboracions haguessin afectat la seva activitat. El C.F Arbeca i el C.A. Torregrossa, per la seva part, van reconèixer a l’ajuntament la seva “bona disposició” i van demanar desatendre les crítiques d’amiguisme i aplaudir els gestos de “solidaritat”. 

El comunicat del regidor d’Esports de Juneda també ha rebut comentaris d’aprovació d’entitats esportives del municipi com Pàdel Juneda, l’Escola de Ciclisme, el Club de Patinatge Artístic Juneda o el CH Juneda, a més dels ajuntaments de les Borges Blanques, Arbeca i Artesa de Lleida, signats pels seus alcaldes o regidors d’Esports.