Motor
- Redacció / Castelldans

El pilot de Castelldans Jordi Alba guanya la prova d'Almacelle Campionat de Catalunya de Motocros

Alba té 11 anys i competeix en categoria 65 cilindrades. Amb els punts aconseguits després d'aquesta victòria, es va situar tercer a la classificació general, a molts pocs punts del segon.

Alba al primer calaix del podi (Foto: Ajuntament de Castelldans).

El jove pilot de Castelldans Jordi Alba va guanyar el passat diumenge 9 d'octubre la prova del Campionat de Catalunya de Motocròs celebrada a Almacelles.

Alba va ser segon en la primera cursa i primer en la segona. La suma d'ambdues posicions el va convertir en guanyador final de la competició.

El jove, que té 11 anys i competeix en categoria 65 cilindrades, es va situar tercer a la classificació general del campionat, a molts pocs punts del segon.