Ciclisme
- Redacció / Juneda

Un centenar de ciclistes participen al II Open Infantil Vila de Juneda

La prova, puntuable per la Kids Cup Lleida 2022, comptava amb cinc categories, de prebenjamins fins a infantil. L'alumne de l'Escola de Ciclisme Juneda - Garrigues Arnau Vilanova, en la categoria prebenjamins, va ser el guanyador de la categoria.

El circuit de Juneda va ser l'escenari de la prova (Foto: Xavi Minguella).

Un centenar de ciclistes de les categories de formació prebenjamins, benjamins, principiants, alevins i infantils van participar el dissabte 15 d’octubre al II Open Infantil Vila de Juneda, una prova puntuable per la Kids Cup Lleida 2022. 

Gairebé una quarantena d’alumnes de l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues, que feia d’amfitriona de la competició, van participar de l’activitat. El prebenjamí Arnau Vilanova va ser el guanyador de la seva categoria. Els altres infants i joves no van tenir tanta força ni sort, i es van veure superats pels altres competidors. 

Joan Sedó (president del CC Colla la Pedalada de Juneda), Jose Garrido (regidor d'Esports de l'Ajuntament de Juneda), Pau Pont (coordinador de l'Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues) i Víctor Siaz (Delegat de la FCC a Lleida) van fer entrega dels trofeus als guanyadors, i de medalles a tots els participants.