Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Asisa Borges Vall guanya el primer partit de l'Europe Cup, després d'un nou empat a la lliga

L'equip es va desplaçar a principis de setmana a la ciutat d'Ostrava per disputar entre el 19 i el 21 d'octubre la segona fase de la Europe Cup. Avui jugaran a les 18 h contra el TTC Club Ostrava 2016, i demà, a les 11 h, contra el TTC Neu Ulm Euro.

Marc Duran va guanyar el seu partit (Foto: CTT Borges)

L’Asisa Borges Vall va guanyar ahir el primer partit de la segona fase de la Europe Cup, que entre els dies 19 i 21 d’octubre juga a la ciutat txeca d’Ostrava, fins on s’havien desplaçat a principis de setmana. Els borgencs van superar l’equip Leka Enea d’Irun per 3-1, amb victòries de Viktor Brodd i Marc Duran. 

Avui, l’Asisa Borges Vall jugarà a les 18 h contra l’amfitrió, el TTC Club Ostrava 2016. Demà, a les 11 h, disputarà el tercer i últim partit contra el TTC Neu Ulm Team Euro. Aquesta fase consta d'un grup de 4 equips i els dos primers classificats passaran a la següent ronda. Tots els encontres es poden seguir en directe per ettu.tv.

Els borgencs arribaven a la Europe Cup després d’haver jugat el segon partit de la Superdivisió espanyola el passat divendres 14 d’octubre, contra l’Arteal Santiago a Galícia i haver empatat 3-3. Tot i que els borgencs s’havien avançat 0-3 al marcador, en un resultat que semblava definitiu, els gallecs van aconseguir remuntar.