Futbol
- Redacció / Castelldans , L'Albagés

L'Albagés s'emporta el segon derbi garriguenc de Tercera Catalana

Els blanc i blaus van superar la UE Castelldans 0-3 en el partit jugat el passat diumenge 16 d'octubre. Amb aquesta victòria, el C.F. Albagés aconsegueix els seus primers tres punts, després d'haver sumat fins ara un empat i tres derrotes.

Els blanc-i-blaus, en l'acció del tercer i definitiu gol (Foto: X.M.)

El diumenge 16 d’octubre, el C.F. Albagés va guanyar 0-3 la U.E. Castelldans, en el segon derbi garriguenc de Tercera Catalana, la divisió que aquesta temporada acull més equips de la comarca. Els blanc i blaus van trencar la mala ratxa que arrossegaven des de l’inici de la competició, amb un empat i tres derrotes, i van sumar els primers tres punts. 

Els de l’Albagés es van avançar a la primera part amb un gol d’Oscar Gallardo, i van certificar la victòria a la segona, amb gols d’Abdoulaye i d’Antonio Gallardo, germà bessó del primer golejador, i nova incorporació. Per Àngel Oliva, president del club, ja havia jugat bé en els partits anteriors, però “no les acabem de posar dins”. “Han arribat fitxages nous” afegeix, i conclou que “això va cap amunt. L’Albagés no té meta, ara mateix”.

El C.F. Borges B és l’equip millor classificat de la lliga, ocupa el 6è lloc. El C.A. Torregrossa és 7è; el C.F. Albi, 9è; el C.F. Arbeca, 12è; el C.F. Albagés, 13è; i tanca la classificació per baix la U.E. Castelldans, en 16a posició, penùltim equip de la lliga.