Ciclisme
- Redacció / Castelldans

Torna la Castell-bike, en el 10è aniversari del CE Castelldans, i ja compta amb un centenar d'inscrits

El Club Esportiu Castelldans va anunciar que la marxa BTT se celebraria el proper 4 de desembre. Comptarà amb tres recorreguts: un de 40km, un de 25km, i un de 15km, pensat pels infants. Els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3.

La marxa s'havia deixat de fer el 2015 (Foto C.E. Castelldans)

El 4 de desembre Castelldans acollirà una edició especial de la marxa BTT Castell-bike, per celebrar el 10è aniversari del Club Esportiu Castelldans. És el retorn d’una activitat que s’havia deixat de fer el 2015, i que havia patit sovint les inclemències meteorològiques. 

Tal com expliquen des del C.E. Castelldans, impulsors de l'activitat, en col·laboració amb l'Ajuntament i la Cooperativa, "en el 10è aniversari del Club Esportiu Castelldans vam voler fer una cosa especial". L’interès per aquesta prova no era només dels veïns del poble, sinó que, com expliquen des de l’entitat, sovint els preguntaven per la Castell-bike. 

La prova comptarà amb tres recorreguts: un de 40km, un de 25km i un de 15km, pensat per als infants. Els beneficis recollits de la marxa es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut cardiovascular. Poc menys d'un mes després de l'obertura de les inscripcions, ja hi ha un centenar de ciclistes apuntats. 

Els membres del C.E. Castelldans han estat treballant i continuen fent-ho per adequar el recorregut. Entre els punts per on passarà hi haurà “la muralla”, “un lloc mític de la Castell-bike” en paraules d’Edu Abella, o el pas per un antic mas que s’ha netejat.