Futbol sala
- Redacció / Juncosa

El FS Borges derrota el FS Juncosa a domicili (0-4)

Les roig-i-negres van ser superiors tot el partit a les de les Garrigues Altes. Amb aquest resultat, i amb un partit més, se situen en segona posició després de dos partits de lliga per darrera del FS Fonollosa, amb millor resultat anotador.

Les roig-i-negres s'havien avançat a la primera part i van certificar la victòria a la segona (Foto: Xavi Minguella)

El FS Borges va guanyar el dissabte 22 d’octubre el primer derbi garriguenc de la Segona Divisió femenina de futbol sala. Les roig-i-negres van derrotar 0-4 el FS Juncosa. Les de les Borges van incomodar el joc de l’equip de les Garrigues altes i es van avançar a la primera part, per resoldre a la segona, aprofitant la necessitat de marcar de les de blau.

Amb aquest resultat, i després de dos jornades de lliga, les borgenques se situen en segona posició de Segona Divisió, només per darrera del FS Fonollosa, que té un millor resultat anotador. 

El dissabte 29, les roig-i-negres es veuran les cares amb l’altre equip garriguenc, el Baró de Maials, que l’any passat va sorprendre amb una molt bona primera part de la lliga, fins a ser subcampiones. El Baró de Maials ocupa la cinquena posició, i el FS Juncosa l’onzena.