Hoquei patins
- Redacció / Juneda

El CH Juneda es posa primer a la lliga després de remuntar a Mollerussa (5-6)

Els rojos van guanyar un derbi de Ponent que se'ls havia posat en contra des de la primera part. Després de quatre partits de competició guanyats, tres a casa i un a domicili, segueixen invictes.

Els jugadors del CH Juneda celebren la remuntada amb els aficionats de la Marea Roja (Foto: CH Juneda)

El CH Juneda va guanyar el dissabte 29 de setembre 5-6 al CHP Mollerussa, en un derbi de Ponent que es va posar en contra dels rojos des de la primera part. Els junedencs, però, van aconseguir remuntar i guanyar el quart partit consecutiu d’aquesta lliga, fet que els manté invictes en la competició.

Amb aquest resultat, el CH Juneda es va posar primer del seu grup de Primera Catalana, amb 12 punts, tres més que el rival més proper, que ha jugat un partit més. L’encert de cara a porteria també ha distingit el club, que presenta una diferència golejadora positiva de 10 gols (27 gols a favor per 17 en contra).

El grup d’animació Marea Roja Juneda va acompanyar l’equip en el desplaçament a Mollerussa. Des del club van reconèixer l’impuls dels aficionats que “es va notar a la pista, ja que van fer pujar els gols fins aconseguir la remontada”.