Futbol sala
- Redacció / Les Borges Blanques , Maials

El Baró de Maials supera el FS Borges (2-4) i l'avança en la classificació

Les de les Garrigues Històriques van avançar-se al marcador al primer minut, i van forçar les roig-i-negres a cercar l'empat en tot moment. La davantera Jana Segura va marcar tres gols i se situa entre les golejadores amb més encert de la lliga.

Les de les Garrigues Històriques van anar sempre per davant al marcador (Foto: Xavi Minguella)

El Baró de Maials va guanyar 2-4 al FS Borges el passat 29 d’octubre, en un partit igualat en què les de les Garrigues Històriques es van avançar al primer minut i van forçar les roig-i-negres a cercar l’empat tot el partit.

La maialenca Jana Segura va marcar al primer minut i va tornar-hi a l’onze. Tot i escurçar distàncies un minut després, les borgenques no van igualar l’enfrontament, que se’ls va tornar a allunyar amb un nou gol de Segura al minut 16. Les capitalines van tornar a acostar-se amb un nou gol, però al final del partit les verdes van sentenciar.

Jana Segura va acabar el partit amb tres gols i se situa entre les més golejadores de la lliga. Amb cinc gols en total, té una mitjana de 2,5 dianes per partit, i és la segona màxima pitxitxi.

Després d’aquest partit, el Baró de Maials és quart a la classificació, seguit del FS Borges. El FS Juncosa, que no ha guanyat cap dels dos partits jugats és onzè i penúltim.