Futbol sala
- Redacció / Les Borges Blanques

El F.S. Borges s'imposa a un Rajolí d'Or (5-1) a la desesperada

Els roig-i-negres van anar per davant del marcador durant tot el partit. Als últims minuts, els de Llardecans van intentar atacar amb porter-jugador, i van encaixar tres gols en tres minuts, un dels quals en pròpia porteria.

La pilota entra per l'escaire, en un dels gols del partit (Foto: Xavi Minguella)

El dissabte 12 de novembre, el F.S. Borges i el Rajolí d’Or de Llardecans es van enfrontar en un derbi garriguenc que va acabar guanyant l’equip roig-i-negre per un contundent 5-1.

Els de les Borges es van avançar d’hora, al minut 2, i van augmentar la distància poc abans de la mitja part. Tot i els esforços, el Rajolí va marcar a la represa del partit, l’equip de les Garrigues Històriques, no va poder capgirar el marcador.

Els últims minuts, els de Llardecans van intentar atacar amb porter-jugador, i van encaixar tres gols en tres minuts, que van sentenciar el partit.

Després d’aquest derbi, el F.S. Borges es va situar en tercera posició, empatat a punts amb els dos equips capdavanters, el Tàrrega i el Mollerussa, que té un partit més. El president del club, Pep Castañé, es mostra “content” de l’arrencada, ja que compten amb tres victòries i un empat, i havent jugat ja contra els dos equips que l’avancen a la classificació.

El Rajolí d’Or, per la seva banda, ocupa la 10a posició.