Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Apuania Carrara elimina el Borges de la Europe Cup

L'equip de les Garrigues perd a la tornada de vuitens de final 3-1, i diu adéu a la competició europea. En lliga, l'ASISA Borges Vall va perdre el divendres 18 a casa contra el Cajasur Priego, líder de la Superdivisió masculina.

Masip en un dels partits de l'anada contra l'Apuania Carrara (Foto: CTT Borges)

L’ASISA Borges Vall va perdre el diumenge 20 de novembre el partit de tornada de vuitens de final de la Europe Cup contra l’Apuania Carrara (3-1). Amb aquest resultat, i després de la derrota de l’anada al Centre de Tecnificació el passat dijous 17, per un contundent 0-3, els de les Garrigues s’acomiaden de la competició europea.

El Borges va començar perdrent els dos primers partits, i només es va refer en el tercer i el quart. Marc Duran va guanyar el seu enfrontament amb Andrea Puppo 2-3. Tot i que va plantar cara, Viktor Brodd va perdre contra Lubomir Pistej, en aquest cas per 3-2.

En lliga, l’ASISA Borges Vall va perdre el divendres 18 a casa contra el Cajasur Priego, líder de la Superdivisió masculina. L’equip de Brodd, Duran i Masip hi arribava en segona posició del campionat i amb aspiracions de situar-se costat per costat amb els andalusos. 

La derrota va suposar als garriguencs perdre la imbatibilitat de què havien gaudit durant tota la temporada passada. Així, va ser la derrota