- Redacció / Juneda

Juneda crea la Festa de l'Esport per premiar els millors atletes i clubs

La primera edició tindrà lloc el divendres 16 de desembre i reconeixerà onze esportistes i entitats d'acord a diferents categories. La selecció sorgirà d'una primera consulta als equips del poble i la posterior tria d'un jurat d'esportistes.

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Juneda (Foto: S.G.)

L’Ajuntament de Juneda va anunciar recentment la celebració el 16 de desembre de la 1a Festa de l’Esport, una gala per a reconèixer als millors esportistes i clubs del municipi. El regidor José Luís Garrido explica que l’acte servirà “per premiar, per potenciar l’esport i agrair [als esportistes] la feina que fan”. 

La Festa de l’Esport distingirà una dotzena d’atletes i entitats. Es distingirà el millor entrenador o entrenadora, millor esportista masculí i femenina, millor infantil masculí i femenina, millor equip i club esportiu. A més, també hi haurà mencions al mecenatge esportiu, a la promoció de la base, a la trajectòria i a l’organització i/o tasca directiva. 

En una primera fase, l’Ajuntament ha demanat als equips de Juneda una primera selecció i propostes, sobre la qual decidirà i triarà un jurat independent integrat per esportistes de fora del municipi.