Pàdel
- Redacció / Fulleda

Fulleda tindrà pista de pàdel el 2023

L'Ajuntament n'impulsarà la construcció després de la demanda, els últims anys, del grup de jovent del municipi. Aquest octubre, van impulsar una enquesta per conèixer l'interès dels veïns en aquest equipament.

Imatge d'arxiu de Fulleda. (Foto: X.M.)

El ple de l’Ajuntament de Fulleda va aprovar el 2 de novembre la memòria valorada per la construcció d’una pista de pàdel al municipi, valorada en 61.095€. És la primera passa per instal·lar aquest equipament al poble, després de la demanda que els últims anys havia expressat un grup de joves del municipi. 

En contacte amb el consistori, aquest mateix grup va impulsar el 20 d’octubre una enquesta per conèixer l’interès dels veïns en disposar de pista de pàdel. A falta de tancar la consulta, el suport arribaria al 95%. 

L’alcalde de Fulleda, Jordi Arbós, explica que la pista de pàdel formarà part del pressupost pel 2023, i tan bon punt estigui aprovat, continuaran els tràmits per construir l’equipament. La pista s’ubicarà al costat de l’àrea de caravanes. Arbós valora que “fomenta l’esport” i que “serà un atractiu més” del poble.