- Redacció / La Pobla de Cérvoles

La Pobla de Cérvoles inaugura el Campionat d'Espanya de Múixing en terra

El trofeu va acollir una vuitantena d'atletes entre el dissabte 26 i el diumenge 27 de novembre. Van competir en quatre disciplines (canicros, bikejoring, scooter i carros) i les seves múltiples categories en dos circuits, un de 6,2km i un de 2,3km.

Un dels participants de la prova de la Pobla de Cérvoles (Foto: X.M.)

La Pobla de Cérvols va acollir el dissabte 26 i diumenge 27 de novembre la primera prova de la Copa d’Espanya Múixing Sprint en terra, amb un total de 81 atletes inscrits.

Els participants van competir en quatre disciplines diferents: canicros (cursa a peu), bikejoring (cursa amb bici), scooter (cursa amb patí) i carros (cursa amb carro), i les seves múltiples categories. Per al conjunt de les proves es van utilitzar dos circuits, un de 6,2km i un de 2,3km, tots dos propers al nucli urbà de la Pobla de Cérvoles.

La competició estava organitzada per la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) i l’Associació Espanyola de Muixers (AEM). Els participants van destacar la duresa dels circuits, a causa del desnivell. La de la Pobla de Cérvoles és l’única prova de múixing en terra del circuit que té lloc en territori català.