Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El Veterans F.C. Borges goleja el Binefar abans de rebre l'Atlètic Segre

Els blanc-i-negres esperen el partit amb ganes, després del conflicte de la temporada passada, quan una denúncia dels lleidatans els va condemnar a perdre la categoria. En l'actualitat, els de les Borges són quarts, i l'Atlètic tercers a tres punts.

Els borgencs, abans d'un partit. (Foto: J.R.G.)

El Veterans F.C. Borges va guanyar 0-5 al Veterans Binefar en la desena jornada de la Lliga Telègrafs. Els blanc-i-negres es van avançar al minut 4, i al final de la primera part ja dominaven 0-3. A la segona, van sentenciar. Genís Solsona va tancar el partit amb un hat-trick.

Amb aquest resultat, el Veterans F.C. Borges va confirmar la quarta plaça de la lliga, que ocupa des del principi del campionat. A més, el resultat és un impuls abans d’enfrontar-se a l’Atlètic Segre, un rival especialment assenyalat.

La temporada passada, una denúncia d’aquest equip lleidatà per alineació indeguda va suposar el descens dels borgencs a Segona Divisió. El davanter Albert Botam explica que l’afronten “amb moltes ganes, però amb tranquil·litat”, i amb la motivació “extra que els podem empatar de punts i depenent del gol average, ens posaríem tercers”.

Per Botam, la temporada fins ara “va molt més bé del que ens pensàvem”. Ho atribueix a ser “una colla d’amics que ens ho passem bé jugant a futbol, tant fora com dins, i això es nota”.