Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials encadena cinc victòries consecutives abans de visitar al líder

Els de les Garrigues Històriques van guanyar 5-2 a la Sentiu el passat 3 de desembre. El dissabte 17 es desplaçaran a Linyola per jugar contra el primer, de qui només els separa un punt.

Foto d'inici de temporada del Baró de Maials (Baró de Maials F.S.)

El Baró de Maials va guanyar el 3 de desembre 5-2 a La Sentiu, en un partit en què els de les Garrigues Històriques van dominar. Amb 4-0 al marcador, els de la Noguera van marcar al minut 36. Els verds hi van respondre amb el 5-1, i el mateix minut, en un intercanvi ràpid, els visitants van establir el 5-2.

Amb aquest resultat, l’equip de Maials encadena cinc victòries consecutives en lliga, després d’un inici de temporada en què van perdre 3 dels 4 primers enfrontaments. Els verds són quarts, empatats a punts amb el segon i el tercer, i a només un punt del líder, el Linyola.

El dissabte 17 de desembre, el Baró de Maials visitarà el camp del líder per intentar assaltar les primeres posicions.