Patinatge
- Redacció / Les Borges Blanques

El CP Borges reuneix una vuitantena de patinadores al Festival de Patinatge

Cloenda. El CPA de l’Albi també va celebrar el mateix dia un certamen per acomiadar la temporada. Bons resultats. El CP Borges, el CPA de l’Albi i el CPA Juneda aconsegueixen bons resultats als Trofeus Promoció.

Patinadores, durant el Festival del CP Borges (Foto: X.M.)

La tarda del dissabte 3 de desembre, el Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques va ser la seu del Festival de Patinatge organitzat pel Club Patí Borges, en què van participar una vuitantena de patinadores. La majoria de participants eren del club local, però també hi van tenir representació el CEP Torregrossa i el CP Térmens.

El Club Patinatge Artístic de l'Albi també va tancar l'any el mateix dissabte 3 de desembre. L'entitat va celebrar el Festival de cloenda de la temporada 2022 amb exhibicions per part de les patinadores de totes les categories. L'acte va tenir lloc al poliesportiu municipal i va comptar amb un berenar i el sorteig d'una cistella solidaris amb la Marató de TV3.

El CP Borges, el CPA l'Albi i el CPA Juneda van obtenir alguns bons resultats en proves de promoció. Els primers dos clubs van competir al Lleida Trofeu Promoció Celebrat a Térmens el 6 de novembre. Les junedenques van prendre part del Trofeu Promoció de Bellcaire, dut a terme el 27 del mateix mes.