Atletisme
- Redacció / Arbeca

Torna l'activitat a les Pistes Ramon Bellmunt d'Arbeca

L'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues, que compta amb una cinquantena d'infants i una vintena d'adults, reprèn els entrenaments a les renovades pistes d'atletisme municipals.  

(Foto: Albert González)

L’Escola d’Atletisme Arbeca-Garrigues va reprendre ahir, dimarts 10 de gener, els entrenaments a les Pistes Municipals d’Atletisme Ramon Bellmunt d’Arbeca, després que al desembre hi acabessin les obres d’ampliació que les han convertit en un equipament homologat per a acollir competicions federades.

Una part de la cinquantena d’infants i de la vintena d’adults que integren l’entitat van poder xafar les noves instal·lacions i córrer-hi per primera vegada. Al desembre, l’Escola d’Atletisme havia celebrat el final de les actuacions amb una volta d’honor simbòlica amb una part dels infants i joves inscrits. 

Des de l’Ajuntament d’Arbeca esperen que abans de Setmana Santa s’hagin pogut finalitzar els vestuaris i equipaments complementaris que falten, a més de l’adquisició de material. 

L’Escola d’Atletisme Arbeca – Garrigues ofereix entrenaments per a infants i adults les tardes dels dimarts i els dijous.