Ciclisme
- Redacció / El Vilosell

El ciclista del Vilosell Arnalt Tomàs, vuitè al Ciclocròs de Benidorm

La prova va tenir lloc el dissabte 21 de gener al mateix circuit que el diumenge 22 de gener va acollir la prova del Campionat del Món de Ciclocrós de l'UCI, amb les principals figures d'aquest esport.

Tomàs al banc de sorra del circuit (Foto: C.C. El Vilosell)

El ciclista del Vilosell Arnalt Tomàs va participar el dissabte 21 de gener al Ciclocros de Benidorm, i va finalitzar en vuitena posició de la categoria infantil, d’un total de 64 participants.

El jove, que competeix defensant els colors del C.C. El Vilosell, va aconseguir un temps final de 0:09:31, a una mica més de mig minut més lent que els tres primers classificats de la prova.

L’alicient de la competició per a Tomàs i altres practicant de ciclocròs era que es disputava al mateix circuit que el diumenge 22 va acollir la prova del Campionat del Món de Ciclocròs de l’UCI, amb les principals figures d’aquesta disciplina, com Mathieu Van der Poel, Wout van Aert, Puck Pieterse o Fam Van Empel.

El passat 9 de gener, al 9è Gran Premi Ciclocròs Ciutat de Vic, Tomàs havia finalitzat també dins el Top 10. Concretament, en novena posició. El guanyador d’aquella prova, Santi Vall del Vic-ETB, va ser segon al Benidorm CX.