Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

L'Escola Comarcal de Futbol fa campanya pel respecte i el bon comportament de les famílies

L'entitat va publicar recentment un vídeo on els infants interpel·len els pares i mares que els acompanyen als partits i els demanen que no els exigeixin ser els millors, que no s'enfadin amb l'àrbitre o que respectin les decisions de l'entrenador.

Captura de la peça audiovisual

L’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues va publicar recentment un vídeo a les seves xarxes socials en què els infants que conformen els seus equips apel·laven al respecte i el bon comportament de les famílies.

La peça mostra imatges de partits contra diferents rivals, així com també la graderia, i s’hi pot sentir els futbolistes dient als pares i mares que tot i que els agrada que els vagin a veure i els animin, també volen “que no m’exigeixis que sigui la millor”, “que no t’enfadis si l’àrbitre pita falta en contra” o “que respectis el que decideix l’entrenador”. 

Tot plegat, un audiovisual en col·laboració amb els infants de la casa i d’altres clubs en què es remarca el respecte i els valors i els aprenentatges per sobre de l’element competitiu.