Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ASISA Borges Vall encadena una derrota i una victòria en una doble jornada com a visitant

El divendres 27 va perdre 4-2 contra l'Universidad de Burgos - TPF. Per contra, el diumenge 29 va guanyar 1-4 el C.E.R. Robin Prisco l'Escala en el derbi català de la Superdivisió. L’equip és tercer de la lliga, a sis punts del primer.

Joan Masip en el darrer partit contra el Burgos (Foto: CTT Borges)

L’ASISA Borges Vall no troba la recepta de la imbatibilitat que va caracteritzar la temporada 2021/2022. El divendres 27 de gener va perdre 4-2 contra l’Universidad de Burgos – TPF, en el primer partit a domicili de la doble jornada que disputava el cap de setmana. 

Tot i que els garriguencs van començar avançant-se en el marcador, els locals van capgirar el resultat fins a establir un 3-1. Duran va retallar distàncies amb un 3-2, però no va ser suficient, i en el darrer partit, Masip va perdre després d’un duel molt ajustat. 

El diumenge 29, els garriguencs van reparar el dany amb una victòria contundent, 1-4, contra el C.E.R. Robin Prisco l’Escala, en el derbi català de la superdivisió. Amb millors sensacions a la pista, els blaus es van avançar 0-2. Al tercer partit, van veure com els gironins retallaven distància, tot i que va ser insuficient davant l’impuls del Borges, que es va acabar imposant. 

Tot i que amb la primera derrota semblava que l’ASISA Borges Vall es despenjava de la lluita per la lliga, el resultat del diumenge manté l’equip en tercera posició, a sis punts del líder, el Real Cajasur Priego TM, i cinc sobre el segon, l’Arteal Santiago SD Compostela.