Futbol
- Redacció / L'Albi

El F.C. L'Albi trenca la mala ratxa contra el F.C. Borges B (3-1)

Els visitants van notar el fet de jugar amb un home menys, per l'expulsió de Simon Cerveny al minut 34. Després del derbi, els borgencs continuen a mitja taula, mentre que els albinencs agafen una mica d'aire, per intentar deixar la part baixa.

El porter del F.C. Borges B després d'encaixar el primer gol (Foto: X.M.)

El F.C. L’Albi va guanyar 3-1 al F.C. Borges B el passat diumenge 29 de gener, en un partit que va servir als blaus i vermells per trencar una mala ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria.

Ivan Parra va avançar els locals al minut 25, i Aleix Guerrero va establir l’empat al 44. Just tornar a arrencar el matx, Sofyan el Yakoubi va tornar a avançar els albinencs, que van sentenciar a un minut de finalitzar el temps reglamentari, amb un gol de Francesc Salat al minut 89.

Els visitants van notar l’expulsió de Simon Cerveny per doble targeta groga, quan només s’havien jugat 34 minuts de la primera part. Al final del partit, la tensió va pujar entre els dos equips, que van veure cadascun a un jugador més expulsat: Ibouda El Houssaine pels locals i Aleix Guerrero pels visitants.

Després d’aquest derbi, els borgencs continuen a mitja taula, en vuitena posició, mentre que els albinencs agafen una mica d’aire per intentar deixar la part baixa de la classificació. Ara són quinzens.