Futbol sala
- Redacció / Arbeca , Les Borges Blanques

El C.F.S. Arbeca arrenca la segona volta amb una victòria contra el F.S. Borges B (2-0)

Els quatribarrats es van avançar amb un gol de Marc Sans, el quart màxim golejador del grup en què competeix l'Arbeca. Albert Farré va sentenciar el partit al segon temps.

Una acció del partit, en un atac de l'Arbeca (Foto: X.M.)

El C.F.S. Arbeca es va imposar 2-0 al F.S. Borges B en el derbi garriguenc de Tercera divisió que es va disputar el dissabte 28 de gener al Pavelló Francesc Macià de les Borges.

Els visitants van marcar el primer abans del final de la primera part gràcies a un xut potent de Marc Sans després d’un servei de banda. Sans és el quart màxim golejador del grup en què competeix l’Arbeca.

Els quadribarrats van sentenciar el partit al final del segon temps, amb un gol d’Albert Farré. Tot i els intents dels locals per controlar la pilota i el partit, no se’n van sortir.

Amb aquest resultat, els arbequins són ara setens, a un punt tant dels cinquens com dels sisens. El Borges, per la seva banda, ocupa la novena posició. Al grup 18, el F.S. Vinaixa, ocupa la desena plaça de la lliga, i és antepenúltim.