Ciclisme
- Redacció / Juneda

La ciclista Júlia Mir guanya la Invernal de Motorland

La junedenca, que s'estrenava en competició amb el seu nou equip, l'Universitat Politècnica de València (UPV), va aconseguir la primera posició a la cursa de 100km.

Mir, al capdamunt del podi (Foto: La Invernal)

La ciclista de Juneda Júlia Mir va guanyar el dissabte 4 de febrer la cursa ciclista de 100km de l’esdeveniment esportiu la Invernal, que se celebra anualment al circuit de MotorLand Aragó. 

Mir, que s’estrenava en competició amb el seu nou equip, l’Universitat Politècnica de València (UPV) va marcar un temps de 2:36:42, i va avantatjar de gairebé mitja hora la segona classificada, Carmen Aguado, i d’un hora la tercera, Beatriz Guerrero. 

La competició, amb un total de 123 ciclistes a la línia de sortida, només comptava amb quatre dones, les tres que van ocupar el podi i una altra que es va acabar retirant. Mir va ser 34a en la classificació general, a 17 segons del primer. 

L’esdeveniment esportiu La Invernal comptava amb competicions d’atletisme ( de 5K, 10K, 21K y 42K), de patinatge en línia, de BTT i de ciclisme en línia (50km i 100km).