Pàdel
- Redacció / Arbeca , Castelldans , Juneda , L'Albi , Les Borges Blanques

Torna la Lliga Catalana de Pàdel amb una vintena d'equips de la comarca

El Pàdel Juneda competirà enguany a Divisió d'Honor femenina, i també masculina, la màxima categoria de l'esport amateur. El Club Tennis La Serreta de les Borges Blanques és el que més equips tindrà en competició, sis. 

Fotografia d'arxiu d'un partit a Juneda (Foto: X.M.)

El primer cap de setmana de febrer va començar la Lliga Catalana de Pàdel 2023, que enguany comptarà amb una vintena d’equips garriguencs participants, procedents de Juneda, les Borges Blanques, Arbeca, Castelldans i l’Albi. 

Entre els equips, destaquen els dos combinats del Pàdel Juneda que jugaran a Divisió d’Honor. Si bé el femení l’any passat ja hi competia i va guanyar la lliga, el masculí hi arriba després d’haver aconseguit l’ascens. 

Juneda és el poble amb més equips vinculats, un total de deu, repartits entre els procedents del Pàdel Juneda i el CT Juneda. L’entitat amb més equips en competició, però, és el Club Tennis La Serreta de les Borges, que en té sis.

Serà al grup D de Segona masculina on es produiran més derbis garriguencs, ja que la meitat dels equips inscrits són de la comarca. Es tracta del Pàdel Castelldans, La Serreta A - Grafix Digital, CT Juneda Roig, CP Vila de l'Albi, CP Arbeca - Vinya els Vilars. 

Una de les novetats d’enguany és l’estrena d’una lliga de veterans, de la qual també prendran part un equip masculí i un de femení de la Serreta.