- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

Els germans Barrull del Soleràs guanyen tres cinturons Ring Star

Albert Barrull i Roger Barrull entrenen al gimnàs de muay thai Srk Fight Club de Sarroca. Roger Barrull va guanyar recentment dos combats de la disciplina K1.

Els germans Roger (esquerra) i Albert (dreta) Barrull, amb l'entrenador Xavi Oró (primer per l'esquerra).

El dissabte 18 de febrer, els germans del Soleràs Albert i Roger Barrull van sortir victoriosos de la vetllada Larida 12 de kickboxing, celebrada a Lleida per la promotora Ring Star i la Global Boxing Federation (GBF). Ambdós van aconseguir cinturons Ring Star en els seus combats contra lluitadors francesos. 

A més, Roger Barrull va aconseguir un segon cinturó fruit d’un combat addicional, fet que li va permetre emportar-se els dos premis cap a casa.  

La primera quinzena de febrer, el gran dels germans Barrull, Roger Barrull, ja havia guanyat dos combats de K1 dins de vetllades organitzades per la Global Boxing Federation (GBF). En tots dos casos havia sigut una victòria per punts.

El gimnàs SRK Fight Club va començar la seua activitat a finals del 2019 a Sarroca, a Sala de Ball. Des dels últims mesos compta amb un espai propi al mateix municipi. Compta amb una desena de membres, dels quals només els germans Barrull competeixen actualment.