Futbol sala
- Redacció / Bellaguarda

El C.F.S. Bellaguarda, subcampió de la Copa Lleida

Els de les Garrigues Altes van perdre la final del campionat contra el C.F.S. Tàrrega (1-6) en un partit en què els urgellencs van ser molt contundents en atac i van comptar amb un inspirat Yasir Bouchatab.

Fotografia d'arxiu de l'equip (Foto: C.F.S. Bellaguarda)

El C.F.S. Bellaguarda va disputar la tarda del diumenge 19 de febrer la final de la Copa Lleida de futbol sala al Pavelló de Balaguer. La primera final de la història dels garriguencs, però, va acabar en una contundent derrota.

El C.F.S. Tàrrega es va imposar en la final per un clar 1-6, amb quatre dianes de Yasir Bouchatab, un dels màxims golejadors de la Primera Divisió Catalana.

La primera part va ser molt igualada. A l’arrencada de la segona, els urgellencs van guanyar distància, i ja guanyaven 0-4 al minut 27, després de tres gols gairebé consecutius. Tot i que Martí Nogués va retallar distàncies amb l’1-4 al minut 41, el resultat encara va créixer amb dos dianes més en els següents minuts. Per l’entrenador, Adrià Martín, l’estratègia de porter-jugador dels de les Garrigues Altes va facilitar els últims gols.

Els bellaguardins havien derrotat l'Alcarràs, el Borges i l'Almacelles en les fases prèvies.

En lliga, el C.F.S. Bellaguarda ocupa actualment la novena plaça, a la banda mitja baixa de la classificació.