Senderisme
- Redacció / Fulleda

La Marxa Heroica de Fulleda reuneix prop de 400 participants

L'activitat es va celebrar el diumenge 5 de març i va comptar, com l'any passat, amb tres recorreguts: un dedicat a la memòria històrica, un al bosc fulledenc i un darrer que sumava totes dues rutes anteriors, l'anomenada ruta heroica.

Sortida de la Marxa Heroica (Foto: Aj. Fulleda)

El diumenge 5 de març va tenir lloc a Fulleda la 6a edició de la Marxa Heroica, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Fulleda i l’entitat Boira Experience. L’activitat va comptar amb prop de 400 participants, que es van repartir entre els tres recorreguts disponibles. 

Tal com es va començar a fer l’any passat, la Marxa Heroica va comptar amb una ruta centrat en la memòria històrica (enguany de 9 km), una de dedicada al bosc fulledenc (de 16 km) i una darrera, de 25 km, l’Heroica, la qual sumava tots dos recorreguts anteriors. Prop d’una tercera part dels assistents van completar el camí més llarg. 

Els organitzadors van agrair en els seus comunicats a les persones inscrites a aquesta activitat esportiva no competitiva, així com també als voluntaris que van ajudar a netejar camins i a senyalitzar correctament la prova.