Atletisme
- Redacció / Arbeca

L'arbequí Roger Sans aconsegueix la medalla de plata al Campionat de Catalunya de 10.000 m en pista

El corredor de l'Hospitalet Atletisme va arrencar en solitari quan faltava una mica més de mitja prova per intentar caçar dos atletes escapats. Tot i que en va atrapar un, no va poder arribar fins al primer, i va acabar nou segons per darrere seu.

Roger Sans, en solitari (Foto: R.S.)

L’atleta d’Arbeca Roger Sans va aconseguir el dissabte 4 de març la medalla de plata del Campionat de Catalunya de 10.000 metres en pista, en una prova disputada a l’aire lliure. El corredor de l’Hospitalet Atletisme va finalitzar a nou segons del primer classificat, després d’una cursa en què va haver de remuntar en solitari.

Tal com el Sans explica, va veure com des del principi de la prova dos atletes rivals van escapar-se del grup, que va optar per un ritme lent, que l’allunyava de possibilitats de podi. Així, quan faltaven una mica més de 6 km va decidir arrencar en solitari, per intentar caçar els escapats.

Tot i que en va atrapar un, no va poder arribar fins al primer, Abdelhakim Hamid, de l’Aldahra Lleida UA. Tot i això, l’aventura escapat li va permetre guanyar la medalla de plata.

El campionat de Catalunya es va celebrar a Olot, a l’Estadi d’Atletisme Tussols-Basil, i va estar organitzat pel Club Natació Banyoles.