- Redacció / Les Borges Blanques

L'aleví de la Serreta Guillem Morillo guanya la primera prova de la Copa Catalunya Juvenil de tennis

La competició es va celebrar entre el 28 de gener i el passat diumenge 5 de març. El jugador de l'equip borgenc es va imposar amb facilitat a la final al rival del Sícoris Club de Lleida Ion Condal.

Morillo, a la dreta, amb el seu rival Ion Condal (Foto: La Serreta T.C.)

El jugador aleví de la Serreta Tennis Club de les Borges Blanques, Guillem Morillo, va guanyar el diumenge 5 de març la primera prova de la Copa Catalunya Juvenil de tennis en categoria aleví individual masculí B.

Morillo es va imposar a la final al jugador del Sícoris Club de Lleida Ion Condal, per 6/2 i 6/0. El jugador de l’equip garriguenc té 10 anys i al llarg de les tres fases disputades des del 28 de gener ha vençut a tres rivals un any més grans.

Malauradament per Morillo, en la segona prova de la Copa Catalunya, iniciada el mateix 5 de març, va perdre en primera ronda 6/3 i 6/2 contra Tomàs Flequé, del C.T. Lleida.