- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

El germans Barrull, seleccionats per un campionat mundial a Venècia

Formaran part de la selecció espanyola que prendrà part a l'Amateur Muay Thai World Festival que se celebrarà al juny a Venècia, organitzat pel Consell Mundial de Boxa (WBC).

D'esquerra a dreta, Xavi Oró (entrenador), Roger i Albert Barrull. (Foto: X.O.)

Els lluitadors del Soleràs Albert i Roger Barrull han estat escollits per la selecció espanyola de muay thai per participar en el campionat Amateur Muay Thai World Festival, organitzat pel Consell Mundial de Boxa (WBC per les sigles en anglès World Boxing Council).

Aquesta competició tindrà lloc del 22 al 25 de juny a Venècia. Aquest esdeveniment esportiu comptarà amb vora 600 lluitadors procedents de 90 països diferents, que combatran al llarg dels quatre dies de festival. 

Els Barrull, que entrenen al SRK Fight Club també lluitaran properament a Sarroca. A principis d'any, el coordinador del gimnàs Xavi Oró compartia el desig de poder organitzar en els propers mesos alguna vetllada a Sarroca per apropar l'esport que practicaven al municipi.

Tot i que encara s'està treballant en la seva organització, el cap del gimnàs SRK Fight Club avança que a finals d'abril, el dissabte 29, tindrà lloc la primera vetllada pròpia a Sarroca, amb els dos lluitadors del club, així com també amb altres contendents, en col·laboració amb la Global Boxing Federation (GBF) de la qual formen part.

Les properes setmanes es coneixeran més detalls de l'activitat.