Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Duran, campió d'Espanya per la via ràpida

El palista del CTT Borges derrota a Carlos Franco (4-1) amb facilitat en un partit que ha durat poc més de 40 minuts. El jugador de Vilanova i la Geltrú s’ha avançat en els dos primers jocs, i ha certificat en el quart i cinquè.

El jugador del CTT Borges Marc Duran ha revalidat aquest migdia el títol de campió d’Espanya en categoria absolut individual masculí que ja va guanyar l’any passat. Duran s’ha proclamat avui el millor jugador de l’estat després de derrotar Carlos Franco (4-1) en un partit en què no ha deixat gaires opcions al rival.

El de Vilanova i la Geltrú s’ha avançat en els dos primers jocs. En el tercer, Franco ha retallat distàncies i ha posat el 2-1 al marcador. El palista del CTT s’ha refet en el següent partit, tot i la pressió que ha tingut del manxec, que tenia la possibilitat d’empatar. En el cinquè i últim joc, Duran ha certificat la victòria.

Amb aquest títol, ja són tres les vegades que el jugador del CTT Borges ha guanyat el campionat d’Espanya en categoria absolut individual masculí (2023, 2022, 2015). A banda, l’any passat també va pujar al graó més alt del podi en dobles masculins.

El també jugador del CTT Borges Albert Lillo ha ocupat una plaça de consolació, després d’haver perdut la semifinal contra Duran.